Going to the beach, baby..

Sådan noget sker da kun for naboen…

Hej bloggen
Det er med blandede følelser jeg skriver i dag. En ubehagelig overraskelse, i en ellers afslappet og eventyrlig dagligdag, har sat sit præg. Vi har haft indbrud. Der er stjålet for over 40.000 kr. Elektronik, isenkram og smykker. Det er en mærkelig følelse man sidder tilbage med. At nogen har været i ens hjem, mens man godtroende har passet sit, er en underlig oplevelse.
Aldrig havde jeg troet,  at jeg i går skulle komme hjem til en smadret rude og en skrækslagen hund. Puha, det er et chok, jeg ikke ønsker at nogen må opleve. Det sker altid kun for de andre, right?
Ubehag, årvågenhed og tomhed har fyldt dagen op, både i går men også i dag. Det er jo bare ting af større eller mindre betydning og værdi, men at der har været nogen brudt ind i mit hjem – min trygge base – det er det værste. At jeg ikke ved hvor længe Jackson har siddet på sofaarmlænet- skrækslagen- det er det værste!!!

Jeg har mistet alle mine smykker fra min barnedåb, arvestykker, og andre betydningsfulde items, som lå i mit skrin. Et godt råd herfra: Hav dine ting med affektionsværdi liggende et hemmeligt sted, hvor tyveknægte aldrig vil finde dem. Jeg har fortrudt, at jeg har tænkt så langt, at det selvfølgelig også kunne ske for mig. Det er en følelsesmæssig dyr lektie at lære…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Going to the beach, baby..