Style: The blazer

Opråb! Læser tyven din blog?

Hej tyveknægte og andet godtfolk.

Jeg vil lige fortælle jer at jeg IKKE er hjemme, og at nøglen ligger under måtten. 
Der er mad i køleskabet, og traileren står i garagen hvis I vil låne den..
P.S. I må gerne fodre katten…


Som de af jer der læser med fast ved, havde vi indbrud for ikke så længe siden. I den forbindelse blev jeg, af en bekendt, gjort opmærksom på hvordan tyvene benytter sig af de sociale medier. De fleste er klar over at det ikke er smart at reklamere med at være udenlands (eller -bys) på facebook, men tænker I – kære bloggere – over hvad I deler med tyveknægte og andet godtfolk på jeres blog? Jeg gør. Ikke nogen moralprædiken herfra, for det er ikke mere end 24 timer siden jeg blev klar over problemet. En ting er at man risikerer at få tømt sit hjem, men var I klar over at forsikringen kan bruge en “forkert” opdatering imod jer? Skriver man på sin facebook eller på bloggen, at man “nyder solen på en italiensk strand” eller “er på weekendcamping” er det, i følge nogle forsikringsselskaber, det samme som at “invitere” tyveknægtene. I artiklen her kan I læse mere.
Jeg er i hvert fald opmærksom på det nu. Det er bestemt ikke rart at have indbrud, men langt værre hvis man på grund af en uskyldig statusopdatering ikke får erstatning..
Så tænk over det girls.. Bare lige en lille reminder herfra…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Style: The blazer