Endnu en fantastisk blog...

The liberation, en dannelsesrejse…

Mode er mere end hvad vi iklæder os. Mode er med til at skabe os. Din individuelle stil afspejler dig, og er med til at danne andre menneskers forestilling om dig. Vi skaber muligvis selv moden, men moden er også i lige så høj grad med til at skabe os.
Only har lavet en interaktiv video (dette er blot en teaser) hvor man er med til at påvirke historiens udfald. I videoen følger man 4 piger. Én af pigerne gennemgår i løbet af historien en udvikling, hvilket er afspejlet i hendes tøj. Hun gennemgår en rebelsk udvikling, som de fleste vil kunne lægge genkende til.
I løbet af den interaktive video skal seeren tage stilling og vælge, på vegne af pigerne. Man er således, som seer, med til at påvirke handlingerne, og man drives derfor tættere på en identifikation med pigerne. Hvem har ikke været misundelig på en venindes fede nye jeans og været i situationer hvor man aller helst bare vil stikke af??
– Only tager fat i situationer hvor de fleste unge piger har befundet sig, eller på et tidspunkt i deres liv vil befinde sig. En dannelsesrejse i højere eller mindre grad.. Bedøm selv 😉


For at komme til den interaktive video skal du klikke på linket i bunden af teaseren.


Dette er et sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en fantastisk blog...