MISS SELFRIDGE RABATKODE

#202: LOST IN REGENTS PARK

SAM_6161SAM_6169SAM_6154

Kjole fra Asos, tørklæde fra Vero Moda, loafers fra Jeffrey Campbell.

Et par billeder fra en dag i Camden Town. Vi ville tjekke området ud, finde lidt take-away og spise i Regents Park. Det gik også meget godt med at finde til Camden (hvilket er et super hyggeligt område btw. -der er ikke så meget menneskemylder), men vi endte med at fare vild i Regents Park, haha. Vi fandt ikke noget take-away på vejen til parken, så vi tænkte, at det måtte være muligt at få noget at spise inde i parken – som er enorm! Vi kunne se på parkens oversigtskort, at der var en café midt i parken, så der besluttede vi os for at gå hen. Vi var åbenbart ikke så seje til at læse kort som vi troede! Vi farede vild i en fucking park! Hvor dum turist kan man lige være?!!
Da vi endelig fandt caféen var det mega dyrt, så vi gik ud af parken igen med rumlende maver og ømme fødder, haha. Men det var en oplevelse! Det siger lidt om hvor stor Regents Park egentlig er..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MISS SELFRIDGE RABATKODE