SECOND HAND MARKET

LONDON DIARY / WHEN A MAN IS TIRED OF LONDON, HE IS TIRED OF LIFE

SAM_6084 SAM_6089 SAM_6098 SAM_6100 SAM_6118SAM_6124 SAM_6126

 

Så kom jeg sørme hjem fra London igen. Jeg har haft en helt vild fantastisk uge, hvor jeg har suget indtryk til mig og nydt det i fulde drag.
Egentlig har jeg slet ikke tid til at skrive side op og side ned om det pt. da jeg skal møde på arbejde om en time – men men men, I skal jo ikke snydes for et par billeder, vel?
Vi tog afsted fra Billund i mandags kl. rocker-tidlig om morgenen (og med vi mener jeg en flok skønne tøser og jeg). Jeg var ret spændt på, at skulle flyve med RyanAir, men jeg er kun blevet positivt overrasket. Når man kun skal flyve i 1½ time, så betyder små sæder ikke så meget 😉
Vi ankom til Stansted lige midt i morgen-mylder-trafikken. Vi måtte bruge lidt tid på at stå i kø, men det gik ret smertefrit med at komme igennem kontrol osv. Efter en stor Latte og lidt forvirring over busruterne, kom vi med en bus mod London – mere specifikt mod Victoria. Turen tog lige under to timer, og jeg fik lige indhentet lidt søvn undervejs.  Da vi kom ned på vores hotel, Surtees Hotel, var det ikke alle vores værelser der var klar. Personalet var dog rigtig venlige og tilbød at opbevare vores bagage, mens vi tog ud og så byen.
På den første dag fik vi set intet mindre end Westminister Abbey, Big Ben, the London Eye,  Piccadilly Circus og en masse andet.
Da vi ikke havde mere på programmet, tullerede jeg lidt rundt i parken ved Buckingham Palace. Der er så mange egern, og de er vildt tamme. Man kan nemt håndfodre dem, hvis man har lidt mad med. Kanon oplevelse!
Jeg spiste aftensmad på Giraffe. En hyggelig lille restaurant, med god mad til gode priser. En veninde og jeg faldt i snak med en tjener, som gav os små plastik giraffer, haha. Sjov ting at have med hjem 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SECOND HAND MARKET