CAMPBELLS TIL EN PLOVMAND

#211: BOOTS MADE FOR WALKING

DSC_0682

Et lidt sjusket billede, hvor mit hår endnu ikke er helt tørt. Let’s face it – jeg er gået i feriemode! Netflix bliver brugt lidt for meget i denne uge, og nu hvor vi er færdige med Sons of Anarchy, måtte jeg jo finde nye serier, som er værd at bruge tid på. Jeg har indtil nu set et par pilots fra forskellige serier, men er ikke rigtig blevet draget af én bestemt serie endnu. Hvis I sidder og brænder inde med en anbefaling, så smid den lige i kommentarfeltet. Jeg kunne godt bruge lidt inspiration 😉
Udover at brænde husleje af og se serier, har jeg været i biffen med min mor og se Kvinden i buret. En ret overbevisende oplevelse! Vi havde en hyggelig dag i Esbjerg, hvor jeg iøvrigt var så dygtig kun at bruge penge på biografbilletten og en pose Click Mix. Sådan Karen!
I går var Jackson og jeg (læs: min franske bulliedog) en tur ved Vesterhavet. Jax (kært barn mange navne) fik knaldet en masse energi af, mens jeg fik vildt røde kinder og en dryptud.
I dag skal der pakkes tøj ned til loppemarked. Min mor og jeg har en stand sammen, og jeg skulle nok have købt en stand selv, da jeg har ufattelig meget tøj, sko og tasker, som jeg pludselig er kommet i tanke om, skal sælges.

Hvis I har lyst, kan I jo kigge forbi mellem 10-15..

Kultur- og aktivitetscenter Hviding
Egebækvej 30
6760 Ribe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAMPBELLS TIL EN PLOVMAND