HJEMMELAVET NOTESBOG

MKA: INFLUENCE

PicMonkey Collage

 

Billeder fra OlsensAnonymous og Vouge

Jeg var så heldig at få fat i Mary-Kate og Ashleys bog, Influence, den anden dag. Jeg er rigtig positivt overrasket over bogens indhold. I stedet for at skrive side op og side ned om dem selv, har søstrene lavet interviews med de mennesker som inspirerer dem, og som har/ har haft indflydelse på deres stil. Bogen er fyldt med flotte billeder, citater og sjove håndskrevne sider, som søstrene har lavet. Udover interviews med søstrenes inspirationskilder er der i bogen også en del, hvor søstrene beskriver hinanden og deres forhold.
Hele bogen er holdt i en ikke så selvhøjtidelig tone, som jeg virkelig godt kan lide. Mary-Kate og Ashley udtrykker sig ydmygt, professionelt men alligevel på den der lidt legende og uskyldige måde, som kendetegner de to tvillinger. Jeg elsker dem endnu mere efter at have fået Influence mellem hænderne.

Bogen fås her.

Mary+Kate+Ashley+Olsen+Instore+Book+Signing+LlQ3yvAXnHEl

I was lucky to get my hands on  MKA’s book “Influence” . How amazing are these beautiful twins? God, I love them even more after reading this book. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMMELAVET NOTESBOG