SHOPPING GUIDE - SUMMER EDITION

Get ready for Summer with Esprit

This post is in Danish only
Halløj derude

Jeg håber I nyder solen i dag. Man får helt lyst til at finde sommertøjet frem.

Kender I mon det franske mærke Esprit?  Jeg er så heldig at have et par russkindsstøvler derfra. Jeg fik dem ved et tilfælde, da min mor havde købt dem i en forkert størrelse. Siden er jeg blevet mere opmærksom på mærket, og efter at have tjekket deres danske hjemmeside ud nogle gange, har jeg her sammensat et outfit, så I kan se nogle af de mange fede ting fra Esprit. 
Outfittet her bestående af lækre basis ting, kan bruges til de fleste anledninger. Skoene har en behagelig højde, bukserne et loose fit og den rummelige taske kan rumme alle dagens nødvendigheder. Ideelt til en shoppedag med veninderne, cafebesøg eller en gåtur på lystbådehavnen..
Esprit forhandler tøj, sko og tilbehør til både kvinder, mænd og børn, så det er muligt at ordne en masse indkøb på en og samme tid. Desuden er der gratis fragt og gratis retur, hvilket jo er en stor fordel, da online shopping dermed bliver lige så billigt som at shoppe i de fysiske butikker.
I kan læse mere om Esprit og se deres kollektioner på deres danske hjemmeside esprit.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING GUIDE - SUMMER EDITION