#210 x2

CAMPBELLS TIL EN PLOVMAND

PicMonkey Collage1

 

Så er der igen udsalg på Nelly. Udsalget starter egentlig først i morgen, men men men, kære læsere, hvis I bruger koden BLOGGERSDELIGHT kan I få adgang allerede nu. Der er rigtig mange gode kup, og jeg kan da heller ikke sige mig fra, at have shoppet lidt.
Rigtig mange af de spørgsmål jeg får her på bloggen og via min mail, handler om mine  Jeffrey Campbell loafers. I ved de der nittede skønheder som jeg har boet i hele sommeren. De er at finde på Nelly’s udsalg til WAIT FOR IT 581,-. WIIIIIN! Så det er NU I skal slå til, hvis I vil have et par. Det er altså super billigt. Før prisen er ca. 1200,-, så der er virkelig nogle penge at spare.
Nu hvor jeg jo allerede har de nittede skønheder stående i garderoben, måtte jeg finde nye nittede sko at gå på eventyr i. Og halli hallo, så var det lige at jeg fandt de skønne støvler med mindst lige så mange nitter som de smukke loafers. Haps! Støvlerne koster 419,-. Før prisen er ca. 1400,- OH, YES! Endnu en spotpris.

Jeffrey Campbell SP loafers finder I her
og Jeffrey Campbell Stardust støvlerne her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#210 x2