Embryolisse - den franske vidundercreme..

Ebay shopping list

Som jeg lovede jer i går, kommer her mine seneste Ebaykøb. Jeg har oplevet god service og god kvalitet med alle produkterne, og kan kun anbefale at købe dem, hvis i bliver fristet. Jeg har lagt link til hvert item, og skrevet en lille kommentar ang. kvalitet, størrelse m.m..
Nederdelen her er fra Australien. Den kan fås i 3 størrelser (S,M,L). Jeg har den i en str. M. Den er lidt stram i elastikken i taljen, så jeg skulle nok have haft en large, men sådan er netshopping jo 😉 Nederdelen er draperet, og den falder rigtig flot både på for og bag. OBS: flere farver.
Jeg blev positivt overrasket over den her lille, fine taske. Den er billig, og materialerne er derefter, men den er flot og ser ikke billig ud. Den har leopardprint indeni. OBS: flere farver.
Jeg er forelske i den her strik(!). Den har et Islandsk look og er dejlig tyk. Det er en onesize, og den passer XS-M (min vurdering). OBS: håndvaskprogram.
Lækkert, lækkert materiale. Den hverken kradser eller kryber i vask. Jeg har haft den på tre dage i træk (så lækker er den). Det er en onesize. OBS: flere farver, håndvaskprogram.
Fin halskæde til næsten ingen penge. Minder lidt om H&M’s smykker i kvaliteten. OBS: flere farver.
Jeg har allerede bestilt den her i beige også. Den er dejlig stor, og er i øvrigt rigtig fed sammen med nederdelen. Det er en onesize. OBS: to farvekombinationer (orange og beige), håndvaskprogram.
Generelt om at købe på Ebay:
-Husk at tjekke fragtprisen. Nogle gange kan fragten koste mere end produktet, 
så tjek det inden du siger ja til at købe. 
-Vær opmærksom på at størrelserne varierer fra land til land. Især tøj fra Kina er lille i størrelsen, 
og det kan være en stor hjælp at tjekke størrelseguiden ved sælger.
-Leveringstiden kan være op til en måned ved nogle sælgere.
-Betal med Paypal, så er du sikker på at du ikke bliver snydt.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Embryolisse - den franske vidundercreme..