Shopping tip: Ebay sweater

Embryolisse – den franske vidundercreme..

Man kan, i min verden, ikke tage til Frankrig, uden at komme hjem med denne her creme. Den er forgudet af makeup-artister verden over, og nu kan jeg forstå hvorfor…
Det tog ikke længe at finde cremen. Jeg vandrede ind på et apotek (de franske apoteker er vildt store, deraf ordet vandre) viste “apotekdamen” et billede af cremen, som jeg havde gemt på min telefon, og wupti, så havde hun fundet den til mig. Sådan. Det var jo super nemt. 
Cremen er i en tube, og jeg blev overrasket, da cremen begyndte at flyde ud. Det er en mælkecreme, så den er relativt tyndflydende. Jeg havde fået ret meget creme ud af tuben, men jeg blev overrasket, da jeg opdagede hvordan cremen trænger ind i huden. Det er som om at huden råber efter mere, og uanset mængde, så bliver cremen ved med at trænge ind. Fantastisk!! Der er ingen tvivl om, hvorfor alle er ivrige efter at få fat i den her creme. Den kan bruges til både fugtighedscreme, maske, makeup-fjerner, og så kan en lille klat styre de flyvske lokker på en kold efterårsdag.
Jeg er hooked!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping tip: Ebay sweater