ISABEL MARANT POUR H&M

WARDROBE UPDATE: ISABEL MARANT

 

PicMonkey Collage

Det lykkedes sgu! (-:
Det tog også 2 timer inden jeg kunne slappe af, og vide at der nu er to pieces fra Isabel Marant kollektionen som tilhører mig. Puuuuh. Det var også en nervepirrende omgang. Før det første faldt jeg i søvn på sofaen, og vågnede kun til tiden fordi en nyhedsvært på TV2 News havde en gennemtrængende og irriterende stemme. Tak for det. Da jeg havde været i online køen i 15 min. kom jeg igennem. To good to be true? Og ganske rigtig. Da jeg skulle til at gå til check out,  crashede siden. Herefter valgte H&M at køre opdateringer. WTF!? Omsider kom jeg tilbage i køen, og jeg kan nu efter to timers ventetid, glæde mig til at der kommer Isabel Marant læderbukser og tørklæde med posten. Hallelujah (-:

6e683c76df1bbe0ebae39dd5f512dbfc

Her er et bud på hvordan læderbukserne kan styles. Jeg nåede desværre ikke at få fat på bæltet, som også er fra Isabel Marant x H&M kollektionen. I kan finde alle tingene på collagen her.
Halstørklædet vil jeg bruge sammen med min mbyM læderjakke.

Finally! It took two hours, but now I can sit back and relax. There’s some Isabel Marant on its way for me. Thank god..
I did a collage to show you how you can style the leather pants. You can find everything on the collage here.
I’ll use the scarf on my mbyM leather jacket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ISABEL MARANT POUR H&M