STEVE MADDEN CLEARANCE

HOME DECORATE UR WALLS

2b250fe7eb959b639ea4be39637b4bc2 4926a8d8e0072dde7d25fecf1864190b PicMonkey Collage

 

Jeg er gået i indretningsinspirationsmode. Jep, sådan en torsdag er fyldt med sammensatte navneord (;
Jeg sidder på skolen og forbereder burde forberede min præsentation/fremlæggelse af mine fokusområder i praktikken – MEN!!!, det er svært at holde koncentrationen i takt, når der venter byggeprojekt på hjemmefronten. Jeg bliver ved med at ikke-opgaverelaterede vinduer på computeren, og søger efter både byggematerialer og møbler. Uuuuh, hvor jeg glæder mig til at få 60 km mere – og ikke mindst at skulle til at indrette igen. Det bliver fedt.
I dag bowser jeg billeder af fede vægdekorationer. Ikea, ved jeg, har en masse billige rammer og andre sjove ting, som man kan lave en masse cool ting med. I hvert fald i idefasen. Så må vi se hvordan det bliver i virkeligheden. (-:

I’m in a home decor mode. I should be working on my teaching practice presentation, but with a huge home rebuilding project coming up, it’s hard to stay focused. Instead I search the internet for cool wall decorations. So many cute and fun ideas.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STEVE MADDEN CLEARANCE