#212: FRINGE VEST

TREND: How about some denim?

PicMonkey CollageEn tidsløs trend i modebilledet – denim. Jeps, så fint kan denne trend præsenteres, og det er da heller ikke en hemmelighed, at jo ældre og mere brugt denim er/bliver, jo lækre er det! Jeg har haft et utal af vintage og second hand denimjakker gennem de sidste år. Det der lidt urban-agtige look er super nemt at få, med en oversize denimsag slynget om skuldrene.

Også shorts er en stor del af min garderobe hele året rundt. De er et must om sommeren i et hav af farver, med print og jo mere “ripped”, jo bedre. På en efterårsdag som i dag, er de perfekte over et par uldne strømpebukser, med en lækker skjorte stoppet godt ned, og med et bælte som den sidste finish.
Og så er der, den der lidt nyere trend med overdrevne store huller i de dersens boyfriend jeans. Super lækre når de styles med et par spidse stilletter (psst, endnu en efterårstrend) eller loafers. Mmmm.. Cravings!
Og, og, og i tilfælde af at du bliver besat af  denim, så kan du jo kaste dig ud i et denim on denim look. Mulighederne er utallige.

Asos har rigtig mange lækre efterårsvarer pt. Her er nogle look fra deres hjemmeside, hvor boyfriend jeans og en skovmandsskjorte er kombineret på forskellige måder. Outfits’ene her er et godt eksempel på, hvordan man nemt man bruge boyfriend jeans og skovmandsskjorte i flere outfits, men med forskellige udtryk.PicMonkey Collage2

Find tingene her:
Stiletter med bånd / Røde Vans / Boyfriend jeans / Skovmandsskjorte/
T-shirt / Taske / Læderjakke/ Demin skjorte / Ankelsokker

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#212: FRINGE VEST