En lille bloganbefaling: Lene Orvik...

New stuff..

Det er lige før (men også kun lige før) at man ikke kan se at det her er et mobilbillede. Ovenpå den her computerkrise har jeg alligevel lært lidt. F.eks. er jeg begyndt at tage billeder med smartphonen, sende dem til min mail, og lægge dem ind i mit picasaalbum. Voila, nye billeder 🙂 Godt nok tager det tid, men det er bedre end ingenting.
Jeg håber (kryds fingre), at jeg får min computer inden jeg skal til Frankrig på torsdag. Det vil godt nok være surt uden. Kan man mon tillade sig, at ringe ind og skynde lidt på dem??
Anyway, jeg har en masse nye ting hængende i skabet, som jeg ikke har vist jer endnu. Den fine, glitrende bluse er fra H&M. Den er fra deres “Plus size” afdeling, hvor jeg elsker at finde oversize items. Den var på udsalg til en 100-lap. KUP!
Læderjakken har jeg haft længe. Den er fantastisk.  Jeg skrev om den her for nogle måneder siden, og den har været flittigt brugt lige fra den dag, hvor den lå i postkassen. Det er et af de bedste køb jeg har gjort længe(!)..
Snart vil jeg ud til min bedstemor. Hun har lovet æblekage, og det kan man jo ikke sige nej til 😉 Forresten, hvis I vil bestille noget fra min webshop, så skal det gøres senest i morgen (onsdag). Jeg lukker shoppen i den uge, hvor jeg er i Frankrig. Jeg sender bestillinger på torsdag, inden afgang. Kom glad 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille bloganbefaling: Lene Orvik...