NEW IN

A WARBROBE LIKE MKA OLSEN

PicMonkey Collage1

 

Jeg henter meget (læs: rigtig, rigtig meget) styling inspiration ved Mary-Kate & Ashley Olsen. De ser simpelthen bare godt ud i alt. Yes, så enkelt er det. Desuden har begge tøser blond hår pt., så farvevalg osv. er nemme at overføre til min egen garderobe.
Jeg har kigget en fandens masse billeder igennem, og har sammensat collager med billeder af pigerne ‘on the run’, samt mit bud på nogle items som kan gøre din garderobe mere Olsen’like. Jeg har taget udgangspunkt i hverdags-brugbare-ting, så vi alle sammen kan være med. I forhold til priser, så er nogle af tingene – de ting Olsen-pigerne selv har- som er dyre, andre er substitutter til en lidt mere overkommelig pris, men som alligevel afspejler deres stil.

eefcde7603c2f662e853e397267580ef

 

I kan finde informationer, forhandler og priser på det hele, hvis I trykker på billedet. Der åbner et nyt vindue, hvor informationer om alt på collagen er tilgængelige. I de fleste tilfælde kan tingene købes direkte ved forhandleren online. Smart, ikke?

 

PicMonkey Collage

 

En ting som jeg har øverst på min ønskeseddel denne jul, er et par loafers. Jeg har allerede mine Jeffrey Campbell SP loafers, men jeg kunne godt bruge nogle helt simple i sort læder. Men jeg har også altid noget, jeg godt lige kunne bruge (-:
Dem fra H&M’s PREMIUM kollektion (som jeg bla. har skrevet om her) kunne være et godt bud.

f973bdffb6d1cfa49c9288d0912f24e7

 

En super oversize taske ala den Birkin på collagen ville heller ikke være tosset. Så er der plads til alt lige fra computer, kamera, kosmetikpung osv. Det skal dog ikke være en designer – så tør jeg ikke bruge den. Den bliver bare skrammet af at ligge i cykelkurven.
-Lågsus problemer!

Hi guys
I thouhgt it would be fun to do a post about MKA Olsen styling and pieces that fits their personal style. You can find information and prices, if you click the collage and follow the link. 
For xmas I would like a plain black pair of leather loafers and an oversize bag ala the birkin on the collage. Not a designer bag though. I will properly end up scratching it.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN